Roliga Presenter Presenttips
Presenter till Högtider

Presenter till Personer

Presenter till Födelsedagar

Olika Presenter
Presenttips

20 års present

20 års presenter till både tjejer och killar. Överraska med en annorlunda och häftig present som kommer bli ett minne för livet. Presenterna passar själklart bra även till någon som fyller 25 år.
Intelligent vinställ present

Intelligent vinställ

Hur mycket vin det finns kvar i lådvinet? Detta intelligenta vinställ har svaret! Du kan också få reda på hur många glas vin som gått åt under kvällen, och t.o.m. hur många glas en viss person druckit. En annorlunda, rolig och mycket användbar present!

Pris: 249:-
Finns hos CoolStuff »  

Sleeptracker Elite present

Sleeptracker Elite

En unik väckarklocka som håller koll på din sömn och väcker dig under REM-sömnen när du sover som lättast! Detta gör att du känner dig mycket mer utvilad och har lättare att stiga upp på morgonen.

Pris: 1395:-
Finns hos CoolStuff »  

Snapsleken present

Snapsleken

Ett roligt kortspel som förhöjer stämningen på festen och ser till att ingen spottar i glaset. Med 52 välkända snapsvisor blir detta definitivt festens höjdpunkt... Helan går, sjung hopp, fa-de-ral-lan lej!

Pris: 129:-
Finns hos CoolStuff »  

T-Qualizer v2 present

T-Qualizer v2

En superhäftig t-shirt som reagerar på ljudets frekvens och pulserar i takt med musiken. Ägaren av denna unika och coola t-shirt kommer bli oemotståndlig på dansgolvet! Den perfekta presenten till kompis, son/dotter eller flickvän/pojkvän.

Pris: 319:-
Finns hos CoolStuff »  

Tattoo sleeves present

Tattoo sleeves

Funderar på att tatuera dig? Tänk om! Du behöver inte tatuera dig för att sticka ut. Köp istället Tatto Sleeves, nylonmönstrade ärmar som du kan dra på dig då du känner för att sticka ut och vara tatuerad. Det ser fantastiskt äkta ut!

Pris: 39:-
Finns hos CoolStuff »  

Roliga Presenter ger idéer och tips på roliga, annorlunda och personliga presentartiklar.
Om Roliga Presenter  |  Kontakta oss