Roliga Presenter Presenttips
Presenter till Högtider

Presenter till Personer

Presenter till Födelsedagar

Olika Presenter
Presenttips

30 års present

Tips på födelsedagspresenter till kille eller tjej som fyller 30 år. Originella och roliga presenter som garanterat uppskattas på 30 års dagen.
Dinosaur Plant present

Dinosaur Plant

En nästan 300 miljoner år gammal dinosaurieväxt som överlever allt. Glömt att vattna den på ett år? Inga problem, ge den bara några droppar vatten så blir den grön och levande igen. En cool och klockren present till den som saknar gröna fingrar.

Pris: 89:-
Finns hos CoolStuff »  

Sunrise System 250 present

Sunrise System 250

Denna mysiga gryningssimulator kommer ge världens skönaste morgonstunder! Vakna lugnt och behagligt till en virtuell gryning som successivt ökar i ljusstyrka. Gryningssimulatorn har dessutom inbyggd mp3-spelare med ljud så som fågelsång, regnskog, sjöbrus och valsång. Självklart kan man också lägga in sina egna favoritlåtar i mp3-format.

Pris: 1495:-
Finns hos CoolStuff »  

Supercool Internetradio present

Supercool Internetradio

Med denna internetradio får du tillgång till 10 000 radiokanaler utan knastrig mottagning eller antenn. Radion kan kopplas antingen till trådlöst eller fast nätverk. Den klarar sig helt på egen hand och man behöver ingen dator i närheten. Dessutom är den alltid uppdaterad eftersom nya stationer läggs till automatiskt.

Pris: 1395:-
Finns hos CoolStuff »  

USB-lampa present

USB-lampa

Denna lampa är utmärkt när du sitter i mörkret vid datorn och behöver belysning på tangentbordet. Passar perfekt vid tåg- och flygresor eller hemma i ett nedsläckt rum. Lampan är liten, ger bra ljus utan att störa andra och kopplas in i datorns usb-port. Längden är 45 cm och den kräver inga batterier. Smidigare kan det knappast bli!

Pris: 99:-
Finns hos CoolStuff »  

USB-skivspelare present

USB-skivspelare

Koppla in skivspelaren till datorns USB-port och lyssna på dina gamla vinylskivor direkt i datorn. Det går också utmärkt att digitalisera sin vinylsamling och spara låtarna som MP3 eller bränna dem på CD/DVD. En mycket praktisk och uppskattad present till den som har mycket vinylskivor!

Pris: 895:-
Finns hos CoolStuff »  

Roliga Presenter ger idéer och tips på roliga, annorlunda och personliga presentartiklar.
Om Roliga Presenter  |  Kontakta oss