Roliga Presenter Presenttips
Presenter till Högtider

Presenter till Personer

Presenter till Födelsedagar

Olika Presenter
Presenttips

Alla hjärtans dag present

Tips på romantiska presenter att ge till honom eller henne på alla hjärtans dag. Vanliga presenter på alla hjärtans dag är bland annat blommor, smycken, choklad och underkläder. Ett vackert kort eller en dikt är också populärt. Bor man långt bort uppskattas kanske en present tillsammans med ett vykort. Här hittar du roliga, personliga, annorlunda och presenter att ge bort eller skicka till den du älskar på alla hjärtans dag. Det är 121 dagar kvar till alla hjärtans dag den 14:e february 2019.
Beddy Bear present

Beddy Bear

Mysiga gosedjur som du värmer två minuter i micron. De håller sig sedan varma i två timmar! Hemligheten är att mysdjuren är fyllda med vete och lavendel som håller värmen länge - supermysigt i vinterkylan. Perfekt present på alla hjärtans dag!

Pris: 199:-
Finns hos CoolStuff »  

Chokladfontän present

Chokladfontän

Låt härlig varm choklad rinna över desserter, glassar och frukter. Chokladfontänen är en lyxig och exklusiv present som garanterat uppskattas av finsmakaren. Ett presenttips till den som drömmer om lyx som tidigare bara fanns på de finaste restaurangerna.

Pris: 499:-
Finns hos CoolStuff »  

HeeBeeGeeBee present

HeeBeeGeeBee

Med HeeBeeGeeBee garanteras en underbart skön massage av huvud och nacke. Perfekt för en stunds avkoppling eller för att lindra huvudvärken. Bästa presenten till den som förtjänar en skön och avstressande stund.

Pris: 199:-
Finns hos CoolStuff »  

Hjärtformad stekpanna present

Hjärtformad stekpanna

Den perfekta presenten på alla hjärtans dag! Överraska din käresta med denna unika stekpanna och ät en gemensam frukost med hjärtformade ägg! Har du ingen hjärtevän så kan du i alla fall vara säker på att ditt ägg tycker om dig.

Pris: 49:-
Finns hos CoolStuff »  

Passion Feromonparfym present

Passion Feromonparfym

En unik parfym med ämnet Feromoner som framkallar sexuell attraktion! Parfymen har en svag doft och kan med fördel användas tillsammans med den vanliga parfymen. Finns både för man och kvinna. Den perfekta presenten till den som vill bli en sexmagnet!

Pris: 285:-
Finns hos CoolStuff »  

Rosenbädd present

Rosenbädd

Ge bort en romantisk present som sprider glädje, lust och kärlek! Rosenbädden består av ljuvligt doftande syntetiska rosenblad som kan spridas ut i sängen. Bladen kan återanvändas och dör inte till skillnad från riktiga rosenblad.

Pris: 79:-
Finns hos CoolStuff »  

Skicka rosor present

Skicka rosor

Rosbukett med leverans samma dag. I år levereras rosorna även under söndagen då Alla Hjärtans Dag infaller. Värm din älsklings hjärta med en vacker rosbukett. Buketterna i flera kärleksfulla och lyxiga varianter.

Pris: fr. 35:-
Finns hos Interflora »  

Spa Lights present

Spa Lights

Med dessa spa-lampor blir badet supermysigt! Med sugproppar kan de fästas vart som helst, eller flyta runt som näckrosor. Säljes i två-pack och finns flera olika färger. Njut av ett härligt bad till skön musik och stämningsfulla Spa Lights.

Pris: 99:-
Finns hos CoolStuff »  

Roliga Presenter ger idéer och tips på roliga, annorlunda och personliga presentartiklar.
Om Roliga Presenter  |  Kontakta oss