Roliga Presenter Presenttips
Presenter till Högtider

Presenter till Personer

Presenter till Födelsedagar

Olika Presenter
Presenttips

Billiga Presenter

Här har vi samlat de billigaste presenterna vi kunde hitta. Perfekt för dig med tunn plånbok men som ändå vill ge bort något unikt och personligt.
Den Självrörande Muggen present

Den Självrörande Muggen

Tryck på knappen och muggen rör om drycken av sig självt! Det kan knappast bli bekvämare. Muggens hölje är tillverkat av rostfrittstål och den håller värmen jättebra.

Pris: 85:-
Finns hos CoolStuff »  

Insektsdräparen present

Insektsdräparen

Bli av med jobbiga insekter och flygfän! Håll bara inne en knapp och svep racket mot insekten. Insekten dör på en gång tack vare elektricitet, vilket gör att man slipper kladd som med en vanlig flugsmälla. Insektsdräparen funkar mycket bra på getingar och mygg, men är helt ofarlig för människor och husdjur.

Pris: 89:-
Finns hos CoolStuff »  

Omni Massageroller present

Omni Massageroller

Rulla unika Omni Massageroller över muskelknutarna och den onda ryggen. Med en genialisk och nytänkande design är detta ett erkänt massagehjälpmedel. Omni Massageroller är dessutom bra för att få upp blodcirkulationen. Presenten passar perfekt till farmor eller mormor!

Pris: 149:-
Finns hos CoolStuff »  

SPA Jelly Bath present

SPA Jelly Bath

Är inte att badsalt och skum lyxigt nog? Med SPA Jelly Bath förvandlas badet till en trögflytande spagelé av tusentals små pärlor! En riktigt lyxig och härlig present som rengör porer och ger skön massage.

Pris: 119:-
Finns hos CoolStuff »  

Tattoo sleeves present

Tattoo sleeves

Funderar på att tatuera dig? Tänk om! Du behöver inte tatuera dig för att sticka ut. Köp istället Tatto Sleeves, nylonmönstrade ärmar som du kan dra på dig då du känner för att sticka ut och vara tatuerad. Det ser fantastiskt äkta ut!

Pris: 39:-
Finns hos CoolStuff »  

Toilet Golf present

Toilet Golf

Den perfekta presenten till golf-fantasten! Nu kan man snabbt och enkelt spela golf på toaletten - beroende framkallande och väldigt roligt! Toilet Golf innehåller en mini green, hål med flagga, 2st bollar, putter samt en stör-ej skylt.

Pris: 159:-
Finns hos CoolStuff »  

USB-lampa present

USB-lampa

Denna lampa är utmärkt när du sitter i mörkret vid datorn och behöver belysning på tangentbordet. Passar perfekt vid tåg- och flygresor eller hemma i ett nedsläckt rum. Lampan är liten, ger bra ljus utan att störa andra och kopplas in i datorns usb-port. Längden är 45 cm och den kräver inga batterier. Smidigare kan det knappast bli!

Pris: 99:-
Finns hos CoolStuff »  

Vattenmunstycke LED present

Vattenmunstycke LED

Ett supercoolt vattenmunstycke som lyser rött när du spolar varmvatten och blått när du spolar kallvatten. Perfekt grej till festen! För första gången är det nu också roligt att tappa upp diskvatten!

Pris: 179:-
Finns hos CoolStuff »  

Roliga Presenter ger idéer och tips på roliga, annorlunda och personliga presentartiklar.
Om Roliga Presenter  |  Kontakta oss