Roliga Presenter Presenttips
Presenter till Högtider

Presenter till Personer

Presenter till Födelsedagar

Olika Presenter
Presenttips

Bröllopspresent

Tips på fina, annorlunda och romantiska presenter att ge bort vid bröllop och vigsel. Bra bröllopspresenter är saker för hemmet så som tex prydnadssaker och silverbestick. Även roligare bröllopspresenter i form av upplevelser så som spa, resecheck, fallskärmshoppning eller rida islandshäst är mycket uppskattat. Här hittar du både billiga och exklusiva bröllopspresenter - personliga, lyxiga och bra bröllopsgåvor för alla plånböcker och smaker.
Chokladfontän present

Chokladfontän

Låt härlig varm choklad rinna över desserter, glassar och frukter. Chokladfontänen är en lyxig och exklusiv present som garanterat uppskattas av finsmakaren. Ett presenttips till den som drömmer om lyx som tidigare bara fanns på de finaste restaurangerna.

Pris: 499:-
Finns hos CoolStuff »  

Chokladprovning för två present

Chokladprovning för två

Plats: Stockholm, Göteborg, Malmö m.fl.

Avnjut härlig choklad av absolut världsklass. En lugn och rofylld upplevelse som stimulerar alla sinnen. Här ges också chansen att lära sig om chokladens historia och dess positiva effekter på hälsan.

Pris: 745:-
Finns hos CoolStuff »  

Ost och vinprovning för två present

Ost och vinprovning för två

Plats: Stockholm, Göteborg, Malmö, Höganäs

I mysig miljö bjuds det på viner och ostar av olika karaktär. En professionell vinkännare berättar om ostarnas och vinets förtrollade värld. Här ges också tips på vilka smaker som ger bäst harmoni. En mycket spännande upplevelsepresent!

Pris: 975:-
Finns hos CoolStuff »  

Roliga Presenter ger idéer och tips på roliga, annorlunda och personliga presentartiklar.
Om Roliga Presenter  |  Kontakta oss