Roliga Presenter Presenttips
Presenter till Högtider

Presenter till Personer

Presenter till Födelsedagar

Olika Presenter
Presenttips

Examenspresent

Presentkort till tex kläder är ofta mycket uppskattade examenspresenter. Kanske något fint vin eller champagne med fina kristallglas till? Eller varför inte en fin Whiskey? Även smycken så som halsband och armband är mycket uppskattade presenter vid examen. Examenpresent kallas även ibland för studentpresent.
Drinkschack present

Drinkschack

Roligt och enkelt drinkschack där du måste dricka upp din spelpjäs efter varje utslagning. En bra present som garanterat höger stämningen på festerna framöver. Må den törstigaste deltagaren vinna Schack-turneringen!

Pris: 185:-
Finns hos CoolStuff »  

Sleeptracker Elite present

Sleeptracker Elite

En unik väckarklocka som håller koll på din sömn och väcker dig under REM-sömnen när du sover som lättast! Detta gör att du känner dig mycket mer utvilad och har lättare att stiga upp på morgonen.

Pris: 1395:-
Finns hos CoolStuff »  

Snapsleken present

Snapsleken

Ett roligt kortspel som förhöjer stämningen på festen och ser till att ingen spottar i glaset. Med 52 välkända snapsvisor blir detta definitivt festens höjdpunkt... Helan går, sjung hopp, fa-de-ral-lan lej!

Pris: 129:-
Finns hos CoolStuff »  

Uppblåsbar Gladiator-banan present

Uppblåsbar Gladiator-banan

På sommaren ska det fightas i vattnet! Ta plats på den uppblåsbara banen och försök slå av din motståndare. Två uppblåsbara boxhandskar och en pump medföljer. Vem ramlar först i vattnet? En superkul sommarpresent för stora som små!

Pris: 299:-
Finns hos CoolStuff »  

Roliga Presenter ger idéer och tips på roliga, annorlunda och personliga presentartiklar.
Om Roliga Presenter  |  Kontakta oss