Roliga Presenter Presenttips
Presenter till Högtider

Presenter till Personer

Presenter till Födelsedagar

Olika Presenter
Presenttips

Fars dag present

Tips på presenter att ge till pappa på fars dag. Roliga presenter att ge bort på fars dag kan tex vara en rakapparat, kalsonger, strumpor, alkoholmätare, tidningsprenumeration eller varför inte en teknisk pryl? Farsdag firar man alltid den andra söndagen i november.
Dinosaur Plant present

Dinosaur Plant

En nästan 300 miljoner år gammal dinosaurieväxt som överlever allt. Glömt att vattna den på ett år? Inga problem, ge den bara några droppar vatten så blir den grön och levande igen. En cool och klockren present till den som saknar gröna fingrar.

Pris: 89:-
Finns hos CoolStuff »  

Elektronisk Slipshängare present

Elektronisk Slipshängare

Med en knapptryckning roterar slipshängaren så att du enkelt kommer åt slipsen du vill ha för dagen! En inbyggd lampa gör att du tydligt ser vad du gör i den mörka gardeoben. Rymmer 30 slipsar och två bälten. Perfekt present till fars dag eller som 40-50 års present.

Pris: 329:-
Finns hos CoolStuff »  

Flasklås present

Flasklås

Med detta finuliga flasklås slipper du risken att någon klåfingrig snor din sprit. Med en tresiffrig kod i flasklåset kan du känna dig trygg.

Pris: 289:-
Finns hos CoolStuff »  

Intelligent vinställ present

Intelligent vinställ

Hur mycket vin det finns kvar i lådvinet? Detta intelligenta vinställ har svaret! Du kan också få reda på hur många glas vin som gått åt under kvällen, och t.o.m. hur många glas en viss person druckit. En annorlunda, rolig och mycket användbar present!

Pris: 249:-
Finns hos CoolStuff »  

Kom-i-håg-dörrmatta present

Kom-i-håg-dörrmatta

Ge bort en dörrmatta med ansvar! Detta är den ultimata presenten till den som behöver göra sin tankspridda vardag enklare. Ett roligt, enkelt och klockrent presenttips! Formgiven av Morten Lindquist.

Pris: 295:-
Finns hos CoolStuff »  

Mörkblå Sidenslips present

Mörkblå Sidenslips

En mycket snygg mörkblå slips med ljusblå prickar. Slipsen är av högkvalitet i vävd siden. Den perfekta farsdag presenten till unga så väl som gamla pappor.

Pris: 149:-
Finns hos Slipskungen »  

Skicka blommor present

Skicka blommor

Skicka vackra blommor via nätet och få dem levererade samma dag. En mycket uppskattad present på födelsedagar, fars dag och andra högtider. Dessutom perfekt om du tex bor långt bort och inte har möjlighet att träffas personligen.

Pris: fr. 195:-
Finns hos Interflora »  

USB-koppvärmare present

USB-koppvärmare

Håll ditt kaffe eller te varmt vid datorn med denna fyndiga USB-koppvärmare! Koppvärmaren har dessutom inbyggd USB-hub med 4 extra portar. Perfekt present till tjej eller kille som sitter mycket framför datorn.

Pris: 99:-
Finns hos CoolStuff »  

Roliga Presenter ger idéer och tips på roliga, annorlunda och personliga presentartiklar.
Om Roliga Presenter  |  Kontakta oss