Roliga Presenter Presenttips
Presenter till Högtider

Presenter till Personer

Presenter till Födelsedagar

Olika Presenter
Presenttips

Födelsedagspresent

Tips på roliga och speciella födelsedagspresenter som passar de flesta. Presenter till födelsedagen både för kille och tjej i alla åldrar. Dessa födelsedagspresenter passar även bra till mamma och pappa.
Den Självrörande Muggen present

Den Självrörande Muggen

Tryck på knappen och muggen rör om drycken av sig självt! Det kan knappast bli bekvämare. Muggens hölje är tillverkat av rostfrittstål och den håller värmen jättebra.

Pris: 85:-
Finns hos CoolStuff »  

Kedjevinställ present

Kedjevinställ

Ett snyggt och annorlunda vinställ som på ett coolt sätt utnyttjar tyngdlagen! Det ser ut som en illusion när kedjan håller vinflaskan. En häftig present till ung så väl som gammal.

Pris: 275:-
Finns hos CoolStuff »  

Negativ- och Diabildscanner present

Negativ- och Diabildscanner

Ett enkelt och snabbt sätt att föra över sina gamla fotonegativ och diabilder till datorn. Tryck bara på en knapp för att digitalisera alla bilderna. En perfekt present till den som vill framtidssäkra sina negativ och diabilder.

Pris: 895:-
Finns hos Coolstuff »  

Passion Feromonparfym present

Passion Feromonparfym

En unik parfym med ämnet Feromoner som framkallar sexuell attraktion! Parfymen har en svag doft och kan med fördel användas tillsammans med den vanliga parfymen. Finns både för man och kvinna. Den perfekta presenten till den som vill bli en sexmagnet!

Pris: 285:-
Finns hos CoolStuff »  

USB-skivspelare present

USB-skivspelare

Koppla in skivspelaren till datorns USB-port och lyssna på dina gamla vinylskivor direkt i datorn. Det går också utmärkt att digitalisera sin vinylsamling och spara låtarna som MP3 eller bränna dem på CD/DVD. En mycket praktisk och uppskattad present till den som har mycket vinylskivor!

Pris: 895:-
Finns hos CoolStuff »  

Vattenmunstycke LED present

Vattenmunstycke LED

Ett supercoolt vattenmunstycke som lyser rött när du spolar varmvatten och blått när du spolar kallvatten. Perfekt grej till festen! För första gången är det nu också roligt att tappa upp diskvatten!

Pris: 179:-
Finns hos CoolStuff »  

Roliga Presenter ger idéer och tips på roliga, annorlunda och personliga presentartiklar.
Om Roliga Presenter  |  Kontakta oss