Roliga Presenter Presenttips
Presenter till Högtider

Presenter till Personer

Presenter till Födelsedagar

Olika Presenter
Presenttips

Julklapp till kille

Tips på julklappar för killar är bland annat teknikprylar, böcker och kläder. Presentkort, sportutrustning, verktyg och hushållsartiklar är också presenter kan finnas med på en killes önskelista. Det är 69 dagar kvar till julafton 2018.
Reservladdaren present

Reservladdaren

Perfekta räddningen om batteriet skulle ta slut i mobilen eller MP3-spelaren. I laddaren sitter två vanliga AA-batterier, så man behöver inte vara i närheten av ett el-uttag för att ladda mobilen! En bra present/julklapp till den som lever ett modernt liv!

Pris: 99:-
Finns hos CoolStuff »  

RockAmp MP3-högtalare present

RockAmp MP3-högtalare

Den coolaste mini-högtalaren på någonsin? Rejäl MP3-högtalare i form av en rock 'n roll-förstärkare. Fungerar perfekt till MP3-spelaren så väl som datorn. En toppenpresent till den musikintresserade.

Pris: 239:-
Finns hos CoolStuff »  

Silverlit Skybot present

Silverlit Skybot

Två stycken radiostyrda flygande robotar utrustade med IR-kanoner för luftsrider inomhus! Kan det bli coolare?! Tävla mot din kompis i vardagsrummet och se vem som först skjuter ner sin motståndare utan att själv bli träffad av IR-kanonen!

Pris: 685:-
Finns hos CoolStuff »  

USB-lampa present

USB-lampa

Denna lampa är utmärkt när du sitter i mörkret vid datorn och behöver belysning på tangentbordet. Passar perfekt vid tåg- och flygresor eller hemma i ett nedsläckt rum. Lampan är liten, ger bra ljus utan att störa andra och kopplas in i datorns usb-port. Längden är 45 cm och den kräver inga batterier. Smidigare kan det knappast bli!

Pris: 99:-
Finns hos CoolStuff »  

Roliga Presenter ger idéer och tips på roliga, annorlunda och personliga presentartiklar.
Om Roliga Presenter  |  Kontakta oss