Roliga Presenter Presenttips
Presenter till Högtider

Presenter till Personer

Presenter till Födelsedagar

Olika Presenter
Presenttips

Julklapp till tjej

Bra julklappar till tjejer är bland annat parfym, kläder, smink och smycken. Presentkort, musik och böcker är också bra julklappstips för en tjej. Det är 69 dagar kvar till julafton den 24:e december 2018.
Automatisk Såsvisp present

Automatisk Såsvisp

Med denna fyndiga såsvisp blir såsen aldrig mer vidbränd. Ställ den bara i pannan eller kastrullen och den sköter jobbet helt automatiskt. Såsvispen passar grytor av alla material. Drivs av 4 st AA-batterier och har tre hastigheter.

Pris: 329:-
Finns hos CoolStuff »  

Passion Feromonparfym present

Passion Feromonparfym

En unik parfym med ämnet Feromoner som framkallar sexuell attraktion! Parfymen har en svag doft och kan med fördel användas tillsammans med den vanliga parfymen. Finns både för man och kvinna. Den perfekta presenten till den som vill bli en sexmagnet!

Pris: 285:-
Finns hos CoolStuff »  

Spa Lights present

Spa Lights

Med dessa spa-lampor blir badet supermysigt! Med sugproppar kan de fästas vart som helst, eller flyta runt som näckrosor. Säljes i två-pack och finns flera olika färger. Njut av ett härligt bad till skön musik och stämningsfulla Spa Lights.

Pris: 99:-
Finns hos CoolStuff »  

Spikmatta present

Spikmatta

Shaktimattan är originalet som alla pratar. Spikmattan blev utsedd till Årets Julklapp 2009. Den lindrar smärta, stärker immunförsvaret och minskar stress. En CD-skiva med Yoga-övningar ingår.

Pris: 449:-
Finns hos Top Formula »  

Sun Jar present

Sun Jar

Sun Jar är solljus på burk! Ställ Sun Jar på ett ljust ställe under dagen. När solen har gått ner så öppnar du burken och kan fortsätta njuta av ett mysigt solljus. Burken finns även som månljusburk i blått sken.

Pris: 299:-
Finns hos CoolStuff »  

Roliga Presenter ger idéer och tips på roliga, annorlunda och personliga presentartiklar.
Om Roliga Presenter  |  Kontakta oss