Roliga Presenter Presenttips
Presenter till Högtider

Presenter till Personer

Presenter till Födelsedagar

Olika Presenter
Presenttips

Mors dag present

Här hittar du personliga och roliga presenter att ge till mamma på mors dag. En lyxig chokladask, blommor eller någon fin present till hemmet uppskattas alltid av mamma på mors dag. Morsdag firas alltid sista söndagen i maj.
Blåsapa Nageltorkare present

Blåsapa Nageltorkare

En suverän present till hon som är trött på att blåsa sina nymålade naglar torra. Sätt bara fingrarna framför denna söta lilla apan så blåser den snällt dina naglar torra. Denna fina blåsapa är både rolig och praktisk, vilket gör den till perfekt present för flickvännen. Eller varför inte till mamma på morsdag?

Pris: 69:-
Finns hos CoolStuff »  

Kedjevinställ present

Kedjevinställ

Ett snyggt och annorlunda vinställ som på ett coolt sätt utnyttjar tyngdlagen! Det ser ut som en illusion när kedjan håller vinflaskan. En häftig present till ung så väl som gammal.

Pris: 275:-
Finns hos CoolStuff »  

S-XL Kakform present

S-XL Kakform

Din mamma förtjänar en modern och häftig kakform! Eller kanske vill du använda den själv att baka något gott åt din mamma på mors dag? Kakformen är designad i silikon och delar upp kakan i olika stora bitar, så att den passar allas önskemål och smak. Alla kommer garanterat bli nöjda, inte minst din mamma!

Pris: 269:-
Finns hos CoolStuff »  

Skicka en blombukett present

Skicka en blombukett

Överraska mamma på mors dag genom att skicka en lyxig blombukett! Beställ blommorna via nätet och få dem levererade samma dag. Den perfekta mors dag-presenten.

Pris: fr. 195:-
Finns hos Interflora »  

SPA Jelly Bath present

SPA Jelly Bath

Är inte att badsalt och skum lyxigt nog? Med SPA Jelly Bath förvandlas badet till en trögflytande spagelé av tusentals små pärlor! En riktigt lyxig och härlig present som rengör porer och ger skön massage.

Pris: 119:-
Finns hos CoolStuff »  

Spa Lights present

Spa Lights

Med dessa spa-lampor blir badet supermysigt! Med sugproppar kan de fästas vart som helst, eller flyta runt som näckrosor. Säljes i två-pack och finns flera olika färger. Njut av ett härligt bad till skön musik och stämningsfulla Spa Lights.

Pris: 99:-
Finns hos CoolStuff »  

Roliga Presenter ger idéer och tips på roliga, annorlunda och personliga presentartiklar.
Om Roliga Presenter  |  Kontakta oss