Roliga Presenter Presenttips
Presenter till Högtider

Presenter till Personer

Presenter till Födelsedagar

Olika Presenter
Presenttips

Present till pappa

Letar du efter födelsedags presenter till pappa? Här är tips på roliga och pratiska presenter som pappa definitivt kommer uppskatta.
Kopi Luwak kaffe present

Kopi Luwak kaffe

Kopi Luwak är kaffet för den sanne kaffeälskaren! Palmmården äter nämnligen kaffebönorna som den sedan bajsar ut. Efter det tvättas och rostas bönorna. En fantastisk smaksensation garanteras av detta exklusiva kaffe.

Pris: 249:-
Finns hos CoolStuff »  

Reservladdaren present

Reservladdaren

Perfekta räddningen om batteriet skulle ta slut i mobilen eller MP3-spelaren. I laddaren sitter två vanliga AA-batterier, så man behöver inte vara i närheten av ett el-uttag för att ladda mobilen! En bra present/julklapp till den som lever ett modernt liv!

Pris: 99:-
Finns hos CoolStuff »  

Sunrise System 250 present

Sunrise System 250

Denna mysiga gryningssimulator kommer ge världens skönaste morgonstunder! Vakna lugnt och behagligt till en virtuell gryning som successivt ökar i ljusstyrka. Gryningssimulatorn har dessutom inbyggd mp3-spelare med ljud så som fågelsång, regnskog, sjöbrus och valsång. Självklart kan man också lägga in sina egna favoritlåtar i mp3-format.

Pris: 1495:-
Finns hos CoolStuff »  

USB-masseraren present

USB-masseraren

Koppla in USB-masseraren till datorn och få en härlig massage på valfri kroppsdel! Jätteskönt och avkopplande om man känner sig stel i kroppen efter en längre tid vid datorn.

Pris: 99:-
Finns hos CoolStuff »  

Roliga Presenter ger idéer och tips på roliga, annorlunda och personliga presentartiklar.
Om Roliga Presenter  |  Kontakta oss