Roliga Presenter Presenttips
Presenter till Högtider

Presenter till Personer

Presenter till Födelsedagar

Olika Presenter
Presenttips

Present till tonåring

Roliga och tuffa presenter till tonåring. Presenttips som alltid funkar för tonåringar.
Fisbomb present

Fisbomb

Fisbomberna sprider en fruktansvärt äcklig lukt och är perfekt som man vill se sin kompis må dåligt! En jätterolig och barnslig grej som garanterat få folk att klökas. Finns att köpa en och en eller i storpack.

Pris: 9:-
Finns hos CoolStuff »  

Radiostyrd Microbuggy present

Radiostyrd Microbuggy

En cool liten radiostyrd buggy på endast 12 cm. Roligast blir det om man är flera som kör mot varandra. Ett hett tips är därför att köpa 4 st bilar för 649 kr, bygga upp en egen bana och tävla mot sina kompisar. Bilen går i 5-8 km/h vilket även lämpar sig utmärkt för racing inomhus.

Pris: 199:-
Finns hos CoolStuff »  

RockAmp MP3-högtalare present

RockAmp MP3-högtalare

Den coolaste mini-högtalaren på någonsin? Rejäl MP3-högtalare i form av en rock 'n roll-förstärkare. Fungerar perfekt till MP3-spelaren så väl som datorn. En toppenpresent till den musikintresserade.

Pris: 239:-
Finns hos CoolStuff »  

Silverlit Skybot present

Silverlit Skybot

Två stycken radiostyrda flygande robotar utrustade med IR-kanoner för luftsrider inomhus! Kan det bli coolare?! Tävla mot din kompis i vardagsrummet och se vem som först skjuter ner sin motståndare utan att själv bli träffad av IR-kanonen!

Pris: 685:-
Finns hos CoolStuff »  

Tattoo sleeves present

Tattoo sleeves

Funderar på att tatuera dig? Tänk om! Du behöver inte tatuera dig för att sticka ut. Köp istället Tatto Sleeves, nylonmönstrade ärmar som du kan dra på dig då du känner för att sticka ut och vara tatuerad. Det ser fantastiskt äkta ut!

Pris: 39:-
Finns hos CoolStuff »  

Uppblåsbar Gladiator-banan present

Uppblåsbar Gladiator-banan

På sommaren ska det fightas i vattnet! Ta plats på den uppblåsbara banen och försök slå av din motståndare. Två uppblåsbara boxhandskar och en pump medföljer. Vem ramlar först i vattnet? En superkul sommarpresent för stora som små!

Pris: 299:-
Finns hos CoolStuff »  

Roliga Presenter ger idéer och tips på roliga, annorlunda och personliga presentartiklar.
Om Roliga Presenter  |  Kontakta oss